1) Borsos ár kontra INGYEN
Ha egy programozóval teljesen egyedi honlapot fejlesztesz, akkor ki kell fizetned minimum 100-200 óra munkadíjat elég borsós áron. De ne várd, hogy ennyi ráfordított munkával ugyanolyan jó lesz, mint egy WordPress oldal!

Az egyedi fejlesztéssel szemben egy WordPress oldal előnye, hogy a WordPress nyílt forráskódú, ezért bárki fejlesztheti. A világ legjobb programozói azon dolgoznak, hogy a WordPress hatékony, felhasználóbarát, és biztonságos legyen. Hosszú évek óta fejlesztik, megfizethetetlen mennyiségű, több százezer fejlesztői óra és tapasztalat van benne, és szinte minden INGYEN rendelkezésre áll (csak a nagyon spéci extra igények vannak fizetőssé téve)! Elég nagy magabiztossággal kijelenthető a WordPressről, hogy letisztult, átgondolt, jól működő. Több millióan használják világszerte!

2) Minden a programozótól függ kontra könnyű szerkeszteni
Az egyedi fejlesztésű honlappal rendelkezők közül sokan panaszkodnak arra, hogy nem tudják szerkeszteni a saját honlapjukat, és ha szeretnének valamit változtatni, akkor egyből a programozóhoz kell futni. A fő baj az, hogy a programozójuk lassú, késleltetve reagál (1-2 hét is eltelik), nem elérhető, vagy csak nehezen elérhető, negyedik kérésre se csinálja meg a kérésüket (tisztelet a kivételnek). De mégis tőle függenek, ha szeretnének akár csak egy apró kis változtatást is!

Ezért nem csoda, ha szeretnének váltani egy olyan megoldásra, ahol a kontroll visszakerül hozzájuk.

Mit jelent ez? Például ha egyszerűen csak szeretnének kitenni egy képet, eseményt, cikket, új ajánlatot a honlapra, vagy csak egyszerűen leárazni egy terméket, akkor a WordPressben ezt meg tudják tenni, anélkül, hogy a programozóhoz kellene futni és feleslegesen várni rá, hogy csinálja végre meg. A WordPress kezelését bárki képes könnyen megtanulni!

3) Biztonsági szempontok egyedi fejlesztésű honlap kontra WordPress honlap
A leggyakoribb kifogás a WordPress honlapokkal szemben a biztonság, hogy könnyen feltörhetők. De ez így ilyen formában nem igaz! A tapasztalatom az, hogy ezek a honlapok alap biztonsági beállítások mellett is kellőképpen biztonságossá tehetők.
Egy percig ne gondold, hogy a több százezer munkaórával fejlesztett WordPress honlapokkal szemben a pár 100 munkaórával lefejlesztett egyedi honlapot nem lehet könnyen feltörni!

WordPress vagy egyedi fejlesztés helyett WordPress és egyedi fejlesztés

Ha olyan igényed van, amit a WordPress nem tud, akkor is jobban jársz, ha mindent megszerzel ingyen, amit a WordPress profi minőségben adni tud, és az egyedi igényeidet a WordPresshez programoztatod le.

Ha szükséged van segítségre honlapkészítésben, akkor keress nyugodtan, itt tudsz bejelentkezni >>>

https://honlapkeszites.online-vevoszerzes.hu/

Bányai Balázs
vevőszerzés specialista