Ha a honlapoddal kapcsolatban egyedi igényeid vannak, akkor érdemes elgondolkozni azon, hogy teljesen egyedi rendszert szeretnél, vagy a WordPresst szeretnéd kiegészíteni az egyedi igényeiddel?

Épp most készítek egy programozó csapattal közösen egy WordPress alapú, de egyedi igényekkel kiegészített honlapot. És már most több 100.000 Ft-ot megspóroltunk azzal, hogy a programozóknak nem kell 0-ról újra írni azt, amit a WordPress már alapból tud.

Nagyon nem mindegy, hogy milyen programot használsz a honlap készítéshez. Az elmúlt időszakban többször is előfordult, hogy valaki azzal keresett meg, hogy segítsek neki keresőoptimalizálásban, de a honlapja technikailag annyira elavult volt, hogy felesleges lett volna bármilyen munkát beletenni, úgysem tudott volna előre kerülni a Google-ben.

Ilyen esetben mindenképpen azt javaslom, hogy először egy új honlapra van szükség, ami már technikailag megfelelő lesz a keresőoptimalizáláshoz!

Miért szeretik velem készíteni a honlapjaikat az ügyfeleim?

Mert egy ilyen nagy projektben nem csak honlapkészítőként, hanem vezetőként is jelen vagyok, összefogom a programozók, a grafikusok munkáját, és folyamatosan egyeztetek a cégvezetővel az igényeiről, kéréseiről.

Lefordítom a grafikusok és programozók szakmai kérését emberi nyelvre, hogy elmondjam a cégvezetőnek, és lefordítom a cégvezető emberi nyelven megfogalmazott kéréseit szakmai nyelvre, hogy a grafikusok és a programozók is értsék mit szeretne a cégvezető.

Én már tudom, hogy mi kell egy jó honlap felépítéséhez, vannak bevált eszközeim, tudom, hogy mik a legfontosabb funkciók, amikre szükség van, és az egyedi igényekhez is van programozó csapatom. Az ár-érték arányt figyelembe véve mindenből a legjobbat használom. Időt, energiát, és pénzt spórolok meg az ügyfeleimnek.

Ha egy régi honlapot szeretnél megújítani, akkor nincs kiesési idő, mert amíg épül az új honlap, addig a régi még zavartalanul működik. Át tudunk venni minden tartalmat a régi honlapról (nincs adatvesztés) és a költöztetést is megoldjuk.

Ha szükséged van segítségre honlapkészítésben, akkor keress nyugodtan, itt tudsz bejelentkezni >>>

https://honlapkeszites.online-vevoszerzes.hu/

Bányai Balázs
vevőszerzés specialista
https://online-vevoszerzes.hu/